Ontdek ons machinepark

Bomen snoeien met de hoogwerker

Verhuur hoogwerker

Wij verhuren onze spinhoogwerkers met een bereik van 22m tot 30m. Deze hoogwerkers zijn geschikt voor moeilijk begaanbaar terrein zoals bos- of bouwgronden en smalle doorgangen.
Hoogwerker huren bomen snoeien zonhoven

Verhuur verreiker

U kan bij ons terecht voor het huren van een bemande, roterende verreiker met bomenklem en zaagkop. Het is de meest veilige en tijdbesparende methode voor het vellen en snoeien van bomen of takken op grote hoogten, zonder gebruik van een hoogtewerker.

Dat indrukwekkend zwaargewicht laat toe takken te klemmen en deze gecontroleerd door te zagen in één vloeiende werkgang. Hierdoor wordt het onderhoud van bomen langs moeilijk begaanbare terreinen sterk vereenvoudigd en is het risico op schade aan de omgeving zo goed als onbestaand.

Bomengrijper met zaagkast zonhoven boomonderhoud bomen vellen snoeien kappen vellen

Verhuur bandenkraan met opzetstukken

Het ontbossen van grote oppervlaktes is een koud kunstje met onze Mecalac bandenkraan 18MW. Deze wendbare hefmachine kan uitgerust worden met een boomgrijper voorzien van een zaagunit, een bomenknipper of een wortelschaar. Deze componenten werden op maat ontworpen voor Treeworker en laten toe bosrijke gebieden in een kort tijdsbestek boomvrij en bouwrijp te maken.