Verhuur verreiker met velkop

Efficiënt en snel bomen vellen, rooien of snoeien met Treeworker

Bomen kappen of rooien met een verreiker.

In bepaalde situaties is het vellen van bomen onoverkomelijk. Denk maar aan instabiele bomen of zieke exemplaren die gevoelig zijn voor windworp of breuken. Het verwijderen ervan is een gevaarlijk karwei dat onderhevig is aan strikte voorschriften.

Gebruikelijke veltechnieken zijn in die gevallen vaak riskant of praktisch onmogelijk. Het inzetten van een verreiker met velkop of een bandenkraan voorzien van een processor biedt hier de ideale oplossing!

Het team van Treeworker bestaat uit gepassioneerde vakmensen met een bijzondere expertise in snoeiwerken met behulp van een verreiker. Hun jarenlange ervaring stelt hen in staat om zelfs de meest complexe uitdagingen tot succesvol einde te brengen op een efficiënte en snelle manier! Onze lijfspreuk luidt dan ook: “U vraagt wij zagen!”

Een verreiker met velkop, wat is dat?

Een roterende verreiker met zaagunit is een hefmachine die inzetbaar is op ruwe terreinen. Het lage zwaartepunt en de stabilisatoren zorgen ervoor dat hij geschikt is om zware materialen te tillen en verplaatsen en verlenen de telescooparm zijn uitzonderlijk draagvermogen.

Dit uitschuifbaar element is tevens voorzien van een zaagkop waarmee individuele bomen gecontroleerd kunnen gekapt, gedemonteerd en getransporteerd worden in één werkgang. Deze werkwijze is sterk tijdbesparend en bovendien erg veilig omdat er geen klimwerk of hoogtewerkers aan te pas komen. Heeft u nood aan een verreiker met velkop? Treework helpt u graag verder!

Een verreiker met zaagkop huren als tuinman of boomverzorger!

Wil u een boom uitkleden, rooien of vellen in een woonwijk, langs een weg of op een locatie met een beperkte manoeuvreerruimte?

U kan bij Treeworker terecht voor de verhuur van een professionele verreiker uitgerust met zaagkop, inclusief de diensten van een gecertificeerde machinist met hands-on mentaliteit!